Hilton Garden Inn NYC Financial Center/Manhattan Downtown, New York – ceny aktualizovány 2023 您所在的位置:网站首页 hilton garden inn nyc financial centermanhattan Hilton Garden Inn NYC Financial Center/Manhattan Downtown, New York – ceny aktualizovány 2023

Hilton Garden Inn NYC Financial Center/Manhattan Downtown, New York – ceny aktualizovány 2023

2023-09-18 11:33| 来源: 网络整理| 查看: 265

Každé průměrné hodnocení se pohybuje v rozmezí 1–10. Celkové hodnocení, které vidíte, vypočítáme součtem všech získaných hodnocení, který vydělíme celkovým počtem získaných hodnocení. Hosté mohou navíc udělit i samostatná dílčí hodnocení hlavních aspektů, jako jsou lokalita, čistota, personál, pohodlí, zařízení, poměr kvality a ceny a bezplatné Wi-Fi připojení. Upozorňujeme, že hosté dílčí i celková hodnocení odesílají nezávisle, a proto mezi nimi není žádná přímá souvislost.

Hodnotit můžete ubytování, které jste si zarezervovali přes naši platformu a ve kterém jste svůj pobyt uskutečnili, ale i pokud jste do ubytování dorazili a rozhodli se pobyt neuskutečnit. Chcete-li upravit hodnocení, které jste již odeslali, kontaktujte prosím náš zákaznický servis.

Máme specialisty i automatizované systémy zaměřené na odhalování falešných hodnocení, které jsou nahrávány na naši platformu. Taková hodnocení mažeme a v případě potřeby proti odpovědným osobám podnikneme patřičné kroky.

Pokud si kdokoli jiný všimne něčeho podezřelého, může vždy kontaktovat náš zákaznický servis a náš tým pro odhalování podvodů následně může podezření vyšetřit.

V ideálním případě bychom zveřejnili každé hodnocení, které obdržíme, ať už je pozitivní nebo negativní. Nezobrazíme ale žádné hodnocení, které obsahuje nebo odkazuje na (mimo jiné):

politicky citlivé komentáře, propagační obsah, protiprávní činnosti, osobní nebo citlivé údaje (např. e-maily, telefonní čísla nebo informace o platební kartě), nadávky, narážky sexuální povahy, nenávistné projevy, diskriminační poznámky, výhrůžky, odkazy na násilí, nevyžádaný a podvodný obsah, týrání zvířat, vydávání se za někoho jiného (např. když autor tvrdí, že je někým jiným), jakékoli porušení našich zásad týkajících se hodnocení.

Abychom zajistili, že hodnocení jsou relevantní, akceptujeme jen hodnocení odeslaná do 3 měsíců od odjezdu z ubytování. Také můžeme přestat zobrazovat hodnocení starší 36 měsíců nebo hodnocení ubytování, kde proběhla změna vlastnictví.

Ubytování se může rozhodnout, že na hodnocení zareaguje.

Když se zobrazí více hodnocení, úplně nahoře budou uvedena ta nejnovější, u kterých je uplatněno i několik dalších faktorů (jazyk, ve kterém je hodnocení napsané, jestli se jedná jen o skóre nebo jestli obsahuje i nějaké slovní vyjádření atd.). Pokud budete chtít, můžete je řadit nebo filtrovat (podle období, průměrného hodnocení atd.).

Někdy zobrazujeme také externí průměrná hodnocení z jiných známých cestovatelských webových stránek. V takovém případě tato hodnocení jasně označujeme.

Zásady a kritéria týkající se hodnocení

Tyto zásady a kritéria mají zajistit relevantnost obsahu na Booking.com a jeho vhodnost pro uživatele všech věkových kategorií, bez omezení možnosti vyjádření velmi vyhraněných názorů. Tyto zásady a kritéria také platí bez ohledu na to, zda je obsah negativní či pozitivní.

Příspěvky by měly souviset s pobytem. Nejužitečnější příspěvky jsou takové, co poskytují podrobné informace a pomáhají ostatním v jejich rozhodování při výběru ubytování. Do svých příspěvků prosím nezahrnujte osobní, politické nebo etické komentáře, nebo poznámky týkající se náboženství. Příspěvky s propagačním obsahem budou odstraněny a poznámky týkající se služeb společnosti Booking.com budou směřovány našemu zákaznickému servisu nebo asistenčnímu týmu pro ubytovací zařízení.

Příspěvky by měly koncipovány tak, aby z nich měli prospěch uživatelé na celém světě. Nepoužívejte prosím vulgarismy ať už přímé nebo naznačené, a to v žádném jazyce. Komentáře a názory obsahující projevy nenávisti, diskriminace, vyhrožování či sexuální narážky, verbální projevy násilí nebo propagaci nezákonné činnosti, nejsou povoleny.

Veškerý obsah by měl být autentický a užitečný pro příští hosty. Hodnocení jsou nejužitečnější tehdy, pokud jsou autentická a nezaujatá. Váš příspěvek by měl odrážet Vaši zkušenost. Ubytovací zařízení spolupracující s Booking.com nesmí zveřejňovat hodnocení jménem hostů, ani nabízet hostům výhody výměnou za dobré hodnocení. Pokusy o snížení průměrné známky hodnocení konkurenčního ubytování zveřejněním negativního hodnocení nebudou tolerovány.

Respektujte soukromí ostatních. Společnost Booking.com se bude snažit o to, aby emailové adresy, telefonní čísla, adresy webových stránek, profily ze sociálních médií, atd., nebyly zobrazovány.

Názory vyjádřené v příspěvcích pocházejí od zákazníků Booking.com a spolupracujících ubytovacích zařízení, ne ze strany Booking.com. Booking.com nenese zodpovědnost ani neručí za poskytnutá hodnocení nebo odpovědi na ně. Booking.com je distributorem (bez povinnosti ověřování) a ne vydavatelem těchto hodnocení a odpovědí na ně.

Standardně jsou hodnocení řazena na základě data jejich napsání a dalších kritérií tak, aby byly co nejrelevantnější. V úvahu se mimo jiné bere jazyk, to, zda-li hodnocení obsahuje komentář a zda bylo naspáno osobou, která uvedla svou identitu. K dispozici jsou i další možnosti řazení (např. podle známky a kategorie hosta).

Vyloučení odpovědnosti za překlad

Tato služba může zahrnovat překlady, které poskytuje Google. Společnost Google se zříká všech výslovných nebo předpokládaných záruk týkajících se překladů, včetně záruky jejich správnosti, spolehlivosti a záruk týkajících se možné atraktivnosti a komerčnosti textu, vhodnosti pro určitý účel a neporušení stanovených norem a zákonů.



【本文地址】

公司简介

联系我们

今日新闻

    推荐新闻

    专题文章
      CopyRight 2018-2019 实验室设备网 版权所有